Opdracht (2525) Senior inspecteur milieu
 Terug naar overzicht

Sluitingsdatum
24-05-2018
Status
gesloten

Contact gegevens
Naam
Inloggen om deze gegevens te bekijken
E-mailadres
Inloggen om deze gegevens te bekijken
Telefoonnummer
Inloggen om deze gegevens te bekijken
Functieprofiel
Functie
Senior inspecteur milieu
Standplaats
Dordrecht
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Ruimt. Ord, Plan. en Milieu
Naam opdrachtgever
Inloggen om deze gegevens te bekijken
Type organisatie


Uren per week
16
Startdatum opdracht
01-06-2018
Einddatum opdracht

Opdrachtomschrijving

Voor de Unit Integraal Toezicht bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ), zijn wij op zoek naar een senior inspecteur milieu die bij zware categorie inrichtingen milieucontroles uitvoert. De inspecteur zal zich bezighouden met het uitvoeren van periodieke en/of integrale controles bij gemeentelijke bevoegd gezag bedrijven, waarbij in een aantal gevallen ook gekeken wordt naar de bouw- en brandveiligheid.  Tevens wordt de inspecteur ingezet voor projectcontroles op basis van projecten en eventuele nacontroles.

 

Taakomschrijving

De inspecteur voert specialistisch toezicht uit op basis van vastgestelde thema's en programma's. Daarbij gaat het om het houden van toezicht en het controleren van de naleving van wet- en regelgeving, opgelegde plichten en maatregelen en aan derden opgedragen taken. Het takenpakket bestaat uit het signaleren en rapporteren van bevindingen, het voeren van overleg met belanghebbenden om te komen tot een oplossing en het toezicht houden op actieve naleving van de regelgeving. Tevens het verrichten van multidisciplianire onderzoeken, het analyseren van complexte situaties en het ontwikkelen van alternatieven op basis van al bekende oplossingen c.q ervaringen en adviseert over beste alternatief.  De senior inspecteur vertegenwoordigt (vaktechnisch) de organisatie.

CV eisen

Minimaal een opleiding op HBO-niveau richting Milieukunde.

Een geldig VCA-certificaat.

Ervaring met Squit (Roxit) en/of Join (Decos).

Ervaring met Milieuwetgeving- en regelgeving; Activiteitenbesluit; Landelijke handhavingsstrategie (LHS); Beleid en procedures op gebied van milieu.

 

 

Locatie: Dordrecht

Start: 1-6-2018

Uren per week: 16

Duur: t/m 31-12-2018 m.o.o.v. 2*1 jaar

 

Graag reageren voor 24-5-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

CV wensen

×

Contact

Heb je een vraag? Stel hem hieronder

×

Wachtwoord vergeten?

Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u hieronder uw email adres invullen. Na het klikken op de knop 'Verstuur' ontvangt u per e-mail een nieuw wachtwoord.

×