Opdracht (5219)
 Terug naar overzicht

Titel
Adviseur Projectbeheersing
Opdrachtnummer
1911-2601
Sluitingsdatum
18-11-2019
Status
gesloten

Contact gegevens
Naam
Inloggen om deze gegevens te bekijken
E-mailadres
Inloggen om deze gegevens te bekijken
Telefoonnummer
Inloggen om deze gegevens te bekijken
Functieprofiel
Functie
Standplaats
Gelderland
Provincie
Gelderland
Vakgebied
Financieel en administratie
Naam opdrachtgever
Inloggen om deze gegevens te bekijken
Type organisatie


Uren per week
16
Startdatum opdracht
01-12-2019
Einddatum opdracht
30-11-2020

Opdrachtomschrijving
Voor een overheidsorganisatie zijn we op zoek naar een Adviseur Projectbeheersing. De werkzaamheden van deze organisatie zijn complex. Dat vraagt om efficiënte en effectieve processen. Als financieel deskundige Projectbeheersing draag jij hieraan bij en ben je actief betrokken bij het in goede banen leiden van de realisatie van projecten. Dit doe je bij zowel onderhouds- als aanlegprojecten.
Taakomschrijving
Als adviseur Projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor uitvoering, analyses en advisering op het gebied van Projectbeheersing in het werkproces Aanleg en Onderhoud. Je werkt binnen meerdere projecten op het projectbeheersingsproces: financieel management op operationeel niveau. Naast het verwerken van de financiële gegevens, zorg je voor het integreren van informatie, bewerken en analyseren van deze gegevens en leg je verbanden. Met deze gegevens lever je tijdig de juiste rapportages en overzichten aan en adviseer je de manager Projectbeheersing en projectteam(s) over de beheersing van deze processen binnen de project(en). Op basis van jouw adviezen worden beslissingen over beheersmaatregelen genomen. Die maatregelen inventariseer je, analyseer je, stel je vast en monitor je. Je brengt risico’s en afwijkingen in kaart en draagt (alternatieve) oplossingsvoorstellen aan. Je kunt tijdig (dreigende) issues signaleren voor eventuele escalatie in het kader van projectbeheersing. Ook signaleer en analyseer je ontwikkelingen die de uitvoering van het project kunnen beïnvloeden en adviseer je daarover.
CV eisen
Onder meer: - afgeronde HBO opleiding of werk- en denkniveau verkregen door werkervaring - minimaal 3 jaar ervaring met SAP - minimaal 3 jaar ervaring met het ophalen (verzamelen) en integreren van informatie, het bewerken en analyseren van deze gegevens en het leggen van verbanden tussen de verkregen informatie - minimaal 3 jaar ervaring in uitvoerende, ondersteunende en adviserende werkzaamheden op het vakgebied Projectbeheersing / financieel management
CV wensen
Onder meer: - ervaring met effectief rapporteren en met het maken en een bijdrage leveren van rapportages - ervaring met het uitvoeren, beheren van de financiële administratie in het werkveld voorbereiding, aanbesteding en uitvoering van infrastructurele onderhoudsprojecten

×

Contact

Heb je een vraag? Stel hem hieronder

×

Wachtwoord vergeten?

Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u hieronder uw email adres invullen. Na het klikken op de knop 'Verstuur' ontvangt u per e-mail een nieuw wachtwoord.

×